Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet szemete

Az internet szemete

stackexchange család...

2016. április 27. - Hóhér az utolsó barátod

Ezek se százasok, ha a saját szempontjaimat nézem. Vannak hiányosságaim az angol nyelv terén, ebből néha adódik félreértés. Érdemi válasz nélkül maradt kérdésemet később megválaszoltam magamnak, hogy ha más is belefutna, legalább nyoma legyen. De... a magamnak írt válaszba írt, költői kérdésnek szánt, kérdőjeles mondatot valamelyik nagyeszű plusz kérdésként értelmezett, és elkezdett basztatni, hogy miért írok kérdést a válaszba... na mindegy, a szellemi színvonal kezd emlékeztetni a hazai fórumokra, de sebaj.

Most szerettem volna valakinek segíteni, de nem teljesen egyértelmű a kérdése. Írnék hozzá kommentet, hogy tisztázzuk. Na azt nem lehet, mert ahhoz kell 50 pontot gyűjteni... hát basszák meg! Nem velem csesznek ki, hanem azokkal, akiknek a helybéli "szakértők" már lusták válaszolni.

Persze az se semmi teljesítmény, hogy a kora esti kérdésemet még csak meg se nyitotta senki...

 

No, itt egy friss példa, mi bajom ezekkel az oldalakkal: http://superuser.com/questions/1070706/reconstructing-git-repository
A kérdés nem tőlem származik, de érdekes dolog (a kérdező is szóvá tette), hogy valaki leszavazza a kérdést, de még csak magyarázatot sem fűz hozzá. És a kérdést sem tartom olyannak, ami miatt oka lenne bárkinek leszavazni, sőt... ha valakinek nincs kellő gyakorlata a git használatában, jogosan kérdez ilyesmit. Ezek a "fórumok" meg úgy tudom, pont azért lettek létrehozva, hogy ha valaki elakad, legyen hely ahol választ kaphat a problémájára.

A bejegyzés trackback címe:

https://internetszemete.blog.hu/api/trackback/id/tr968668742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása