Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet szemete

Az internet szemete

Cenzúra

2016. július 31. - Hóhér az utolsó barátod

Sosem fogom megérteni a sok ostoba alakot: várná a kommenteket, ez abból nyilvánvaló, hogy nincs letiltva a komment lehetőség a szemétdombjukon, de cenzúrázza azokat (a cenzúra pc megfogalmazása az előzetes moderáció). Kérdem én: miért? A többség azért, mert gyáva, gerinctelen, ostoba alak, aki nem tűri a kritikát. A maradék meg hülye ahhoz, hogy felfogja, ezzel csak akadályozza a társalgást, egyéb haszna nincs. Ami zavarja a kis ártatlan lelkecskéjét, azt utólag is kiszedheti (bár sok esetben ez is cenzúra és nem moderáció - lásd kedvenc politikusom fészbúk oldala... :D). Persze a spammerek, tudománytalan fasságok hirdetői és hasonlók esetében érthető, hogy fosnak a kritikától és a cenzúrázott blogok többnyire ilyenekhez tartoznak. De van néhány olyan, ami értelmes témáról szól, lehetne normálisan beszélgetni róla, de nem lehet, mert két napig csak gyűlnek a kommentek, aztán ömlesztve jelennek meg. Kinek van kedve így beszélgetni? Az előzőleg említett többség szennye meg mi a 'somat keres a címlapos ajánlókban? (Reklám blogok pl., természetesen jelölés nélkül, nehogy észrevedd, hogy reklám amit látsz)

A bejegyzés trackback címe:

https://internetszemete.blog.hu/api/trackback/id/tr178925364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.31. 10:22:10

Ilyen az igazi liberalizmus: nem tűr ellenvéleményt.

Evice 2016.07.31. 10:24:02

Én úgy vagyok vele, ha olyan cikket látok, ahol csak dicsérő hozzászólások vannak, az eleve gyanús... Amikor nincs lehetőség kommentelésre, azt annyiban megértem, ha esetleg az írónak se ideje, se türelme vitatkozni. Amennyiben viszont engedi, akkor el kell fogadni, hogy néhány olvasóban nem hagyott mély nyomot az , amit írt. Nyilván van az a hozzászólás, ami lecsapja a biztosítékot, de az megint egy másik kategória :)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.31. 10:46:34

@a BircaHang Média szerk.: bikuci, ne zavarjon, hogy ezt elsősorban mentálisan leépült csodákban hívő idiótáknál, hülyéket palira venni próbáló alakoknál és fideSSes politikusoknál lehet találni.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.07.31. 11:07:32

@Evice: amikor olyat látok, az engem mindig trollkodásra ingerel. ;)

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.07.31. 11:32:42

@Hóhér az utolsó barátod:

Úgy tűnik kevés liberális médiát kísérsz figyelemmel...
süti beállítások módosítása