Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet szemete

Az internet szemete

A gerinctelenség terjedőben

2016. december 15. - Hóhér az utolsó barátod

Az jutott eszembe, miért ennyire gyáva, szar alakok a magyar fórumokon uralkodó(!) moderátorok?
A legtöbb ahhoz is gyáva, hogy a nikkjét adja ahhoz amit csinál. Vajon miért? Sorolhatnám az ilyen fórumokat, de minek? Alig van olyan, ahol nem a sötétben sunnyognak. Úgy tűnik, a moderátori jogokhoz elvárás a gerinctelenség... (kivételesen nem az index fóruma adta az apropót, bár ott is csak a net söpredéke vállalja a moderálást)

update (2017.01.09) : érdekes, hogy még egyes biztonsági cégek blogjain is milyen cenzúra működik. Ez azé' már igazán szánalmas kategória. Konkrétan beesett két troll egy linuxos kártevőről szóló hír alá kb. azzal, hogy "hülye linuxosok, meralinugzazsérthetetlenmi", simán megtűrték. A jelzést, hogy trollok, nem kéne etetni őket, kb három perc alatt tüntették el. Egyre tudok gondolni: a blog/fórum/faszomtudjami gazdái egyetértenek a trollokkal, esetleg ők maguk trollkodnak. Ami nagyon gáz... (ezt látszik alátámasztani az is, hogy csak a kártevő létéről írnak, lényeges részletekről, pl. a terjedés módjáról mélyen hallgatnak)

A bejegyzés trackback címe:

https://internetszemete.blog.hu/api/trackback/id/tr2512050893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaloghBertalanUSA 2016.12.19. 14:20:48

Csinálj fórumot és megtudod az első családodat és téged érő támadásnál.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.19. 14:26:23

@BaloghBertalanUSA: hmmm... egy ilyen vélt/valós támadás indok lehet pl. a moderátori joggal rendelkező számára, hogy a kimoderáltak személyes adataival visszaéljen, privát üzeneteiket publikálja, anonim fórumon személyhez kösse adatbányászati és egyéb eszközökkel a nickeket? Érdekes... és ez csak pár apróság.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.19. 14:28:56

@BaloghBertalanUSA: csak hogy értsd: pontosan ugyanazt csinálja, ami ellen úgymond védekezik, épp csak a másik oldalon állónak még annyi esélyt sem ad, hogy legalább a valódi nikkjét odategye a mocska mellé.

BaloghBertalanUSA 2016.12.20. 14:18:41

Ha te valódi nikket írsz, akkor semmi keresnivalónk egymás lelkivilágában. Szerintem az ember a valóság.
További sok jót, barátom!

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.20. 15:55:18

@BaloghBertalanUSA: na ezt próbáld értelmezni! Ja! És szólj, ha sikerült, mert semmi értelme. Én nikkről beszélek, nem IRL névről. Nem ugyanaz. (Megjegyzem, a hazaárulózásod sokat elmond rólad)
süti beállítások módosítása