Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet szemete

Az internet szemete

Faszfejek az indamailnél

2017. január 15. - Hóhér az utolsó barátod

Megírom nekik, hogy a pop3 jelszó módosításakor nem a régi és az új jelszót kell beírni, hanem az újat duplán.

1. 4-8 órán belül válaszolunk. Ha jól számolom, azóta két nap telt el

2. Még mindig ugyaz  a szar, ráadásul ha a régit elfelejtem, akkor mégis hogy a picsába tudom pótolni, zsenikéim? Ennyi errővel és fejleszthetném ezt a foskucpaco.

Tegnap elgondolkodtatott valami: az élethez és halálhoz való jogon

Egy: milyen jogon veszi el egy ember egy másik életét? Súyos kérdés, hiszen ez általában bűncselekmény érdekében/következtébem történik.

Kettő: és ha önvédelemből teszi?

Ez eddig ugye jogi ügy. Inkább, mint morális.

De itt jön képbe a negyedik: mi van, ha az illető nem akar élni? Mindegy, hogy azért, mert olyan kínokat, fájdalmakat kell kiállnia, ami elviselhetetlen, vagy csak szimplán unja az életét? Tegnap hallottam, hogy ha valaki öngyilkos akar lenni, azt a rendőrnek _KÖTELEZŐ_, akár erőszakkal is megakadályoznia.

Kérdem én, miért??? A hirtelen felindultásból elkövetett öngyilkosság más, mint amikor valaik évtizeted óta meg akar halni, de de fél vagy a fájdalomtól és hosszú kínlódástól vagy a sikertelenség következtében beálló, élete végéig tartó nyomorékságtól...

Szerintetek?

Az apropót egyébként a Vészhelyzet c. sorozaat adta.

Asus laptop két hónap, egyáltalán nem intenzív használat után tönkrement

Részemről itt befejeztem a blogolást.

Vele párhuzamosan a frissen factory reseten átesett huawei p9 csoda nem fogadja el az egyébként jó gmail-es jelszavaimat, így mindkettőt kukába hajítottam azzal a megfontolással, hogy soha többé netet.

Good bye.

 

(ezt egy ősrégi desktopról írom, ami természetesn megy utánuk. Soha többé semmit, amiben számítógép van!)

disqus - pofátlanság kimaxolva

Na erre nem számítottam. Disqus kommentet nem csak törölni lehet, ha cenzorkát zavarja valami, hanem BELE IS TUDNAK SZERKESZTENI.

Írtam valamit a mno.hu címen lévő szennylap egyik cikke alá. Kicsivel később azt láttam, hogy a beírásom egy jókora része ki lett csillagozva. Jó, egy fideszes szennylaptól nem várok mást, de hogy a disqus erre lehetőséget biztosít...

Reklám blog, totális ízléstelenséggel vegyítve

Elegáns?

Hát ízlés dóga... a nyomorultak kezdték azzal, hogy nem bírták a kritikát, inkább cenzúrázzák a kommenteket.
Hogy tképp reklám "blog", azt csak most fedeztem fel, mert véletlenül a "rólunk" linkre kattintva az oldalukon találtam magam...

Hát emberek... Tissot és Rolex egy lapon említve már eleve röhejes, de a Rolex manapság inkább a "fuxos cigány" kategóriában nevezhető elegánsnak, komoly emberen inkább ízléstelen.

A többi meg... persze ennek csak akkor van jelentősége, ha egy évnél régebbi órát is hajlamos az ember hordani és az "üzleti" partner kicsit ért az órákhoz.

A gerinctelenség terjedőben

Az jutott eszembe, miért ennyire gyáva, szar alakok a magyar fórumokon uralkodó(!) moderátorok?
A legtöbb ahhoz is gyáva, hogy a nikkjét adja ahhoz amit csinál. Vajon miért? Sorolhatnám az ilyen fórumokat, de minek? Alig van olyan, ahol nem a sötétben sunnyognak. Úgy tűnik, a moderátori jogokhoz elvárás a gerinctelenség... (kivételesen nem az index fóruma adta az apropót, bár ott is csak a net söpredéke vállalja a moderálást)

update (2017.01.09) : érdekes, hogy még egyes biztonsági cégek blogjain is milyen cenzúra működik. Ez azé' már igazán szánalmas kategória. Konkrétan beesett két troll egy linuxos kártevőről szóló hír alá kb. azzal, hogy "hülye linuxosok, meralinugzazsérthetetlenmi", simán megtűrték. A jelzést, hogy trollok, nem kéne etetni őket, kb három perc alatt tüntették el. Egyre tudok gondolni: a blog/fórum/faszomtudjami gazdái egyetértenek a trollokkal, esetleg ők maguk trollkodnak. Ami nagyon gáz... (ezt látszik alátámasztani az is, hogy csak a kártevő létéről írnak, lényeges részletekről, pl. a terjedés módjáról mélyen hallgatnak)

hirstart.hu - OMFG

Basszák meg... beírom a gúgliba, hogy hírek rss. Első találat a hirstart.hu. Nem szeretem az ilyen lap.hu, startlap.hu stb. jellegű oldalakat, de ha már első helyen jött, nézzünk rá!

Összes mai hír címke alatt millió szennylap is, jóval az index, origo és tsaik színvonala alatt, inkább hagyjuk! Lássuk a tematikus válogatást!

Belföld:
Svédország megkezdte az illegális bevándorlók kitoloncolását

Infotech:
Trump=Hitler - Ebből már nehéz lesz kijönni

De a csúcs, az a Gaming:
A nők korengedményes nyugdíjának visszavonását javasolják
Új bértábla a közszférában
Tényleg ennyit kell fizetünk idén egy jó halászléért?,
Vonzóbb lesz a lakástakarék, mint valaha
Megszólalt az Erzsébetek kibocsátója is a nyugdíjasok panaszai utá…
Használt autók: a hazai jobb?
Használtautó
Tescoban vásárolás
Tananyag lett a Barátok közt!

 

Értem én, hogy automata, de akkor is... azért ez gáz.

Trey

Ő ugye nem foglalkozik politikával

De azért lelkesen tapsikol gabuka posztja alatt,  az elmebeteg Trump megválasztásához.Az már említésre sem méltó, hogy anno kijelentette,  nem tűri a politikát a kis szemétdombján, valamiért az ilyeneket mégis...

Szánalmas, na... :D

Update (alig egy hónappal később): azé' az se semmi,  hogy  a privátban, neki küldött e-mailt publikálja... úgy láccik, nála is kopogtat dr.Alzheimer és nem emlékszik egy rég hallott szóra: netikette. És szerintem nem mentség, hogy a feladó nevét kiszedte.

süti beállítások módosítása