Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet szemete

Az internet szemete

UPC is elmehetne (ismét) a halál faszára...

2016. július 22. - Hóhér az utolsó barátod

... ha igaz, amit az ügyfélszolgálaton mondtak és már csak és kizárólag a Horizon Go-s dobozokat adják az ügyfeleknek, de azon "néhány szolgáltatás még nem elérhető". Értsd: nincs SCART, nincs videotár, nincs...

SCART hiánya = kibasznak azokkal az ügyfeleikkel, akik nem tudnak vagy nem akarnak új tévét venni/nem akarják a meglévő, régit kidobni. Ezt vagy én értettem félre vagy rosszul mondta az ügyfélszógálatos gyerek.

Videotár hiánya = "még fejlesztés alatt van a szoftver, őszre várható" = a usereket használják beta teszternek...

+1: telefonon elérhetetlen a banda, mert vagy rögtön azzal indít, hogy "vonalaink túlterheltek..." vagy csak egyszerűen a kutya se veszi fel a telefont. Persze az óra nálam ketyeg, mintha érdemi beszélgetést folytatnék.

Az meg külön élmény lesz, hogy ha majd egyszer véletlenül kénytelenek leszünk UPC-re váltani a neten is, akkor szét kell fúrni a lakást, mert ott, ahol a koax megy, nem lehet átvinni az UTP kábeleket, olyan hülyén lett anno bekötve. :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://internetszemete.blog.hu/api/trackback/id/tr528908434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása